• Start 2 Hockey

  Op zoek naar een nieuwe sport? Kom eens hockey spelen!

  Voor jongens en meisjes vanaf 2017 . Tot eind september kan iedereen gratis meetrainen en kennis maken met de super leuke hockeysport. 

  Lijkt je dit leuk, kom dan zeker eens langs.

   

 • Wat?

  Een nieuwe Red Lion of Red Panther in wording of gewoon hockey spelen en plezier maken? DAT KAN!

  Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met onze super leuke, snelle, actieve teamsport. Jong of wat ouder, HCMM heeft iets te bieden voor iedereen.

  Kinderen kunnen al beginnen met hockey vanaf de leeftijd van 4 jaar, een bovengrens is er niet voor de leeftijd. Want ook mama's en papa's kunnen op maandag avond hockeyen bij de Trimmers. Hockey is een echte familiesport, zowel op als naast het veld. Elk lid van de familie is welkom!

  Omdat we je willen laten kennis maken met deze fantastische sport, nodigen we je uit om het zeker en vast eens bij ons te komen proberen. De eerste 3 keren zijn volledig gratis en vrijblijvend. Of gewoon eens komen kijken mag natuurlijk ook.

 • Hockeyplein Maasmechelen Schietskuil
 • Waar?

  Hockey Club Maasmechelen bevindt zich aan de “Schietskuil” in Eisden (achter de brandweer). Aan de sporthal iets verder door rijden tot aan de kantine, waar de auto of fiets geparkeerd kan worden.

  In de kantine of op het hockey plein is altijd wel iemand van de club aanwezig. Even aanspreken en men helpt je graag verder.

 • Wanneer?

  De teams worden ingedeeld aan de hand van leeftijden. De “U” voor de teamnaam staat voor “under” en wil zeggen dat kinderen in die groep jonger zijn dan een bepaalde leeftijd. In bijvoorbeeld de U8G (G van Girls) zijn of worden dus alle meisjes 7 jaar bij de start van het seizoen. Wordt men 7jaar in december, dan valt men ook in de U8G groep. Staat je leeftijdsgroep er niet tussen, geen nood, dan wordt er met een groep hoger getraind.

  De verschillende leeftijdsgroepen trainen op verschillende tijdstippen. Dus kijk snel wanneer jouw leeftijdscategorie traint en je bent, geheel vrijblijvend, welkom om eens een balletjes te komen slaan. We hebben verschillende hockeysticks en ballen ter beschikking .

  Dus ... trek sportieve kleding, goede sportschoenen (geen voetbalstuds) en eventueel scheenbeschermers (dit is niet noodzakelijk) aan. Een kom het eens proberen!

  Heeft u nog vragen, bekijk onze FAQ's of neem dan gerust contact op met ons op:KLIK

 • Trainingsschema vanaf 29 augustus 2022