• De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met het vormgeven en plannen van de warme winterontmoetingen tijdens de winterstop met de clubs Artemis, Beringen, Genk, St Truiden, Yellow Sticks en wijzelf. Het doel is om in de winterperiode toch regelmatig wedstrijden te spelen op een sportieve en vriendschappelijke manier.


    Het doel is wedstrijden spelen en niet noodzakelijkerwijs winnen. Deze wedstrijden zijn uitermate geschikt om eens spelers op een andere positie te laten spelen, nieuwe PC varianten uit te proberen, eerste wedstrijdervaringen op te doen enzovoort.

    Deze wedstrijden zijn ook het uitgelezen moment om de ouders eens een wedstrijd te laten fluiten om zo de wedstrijd eens uit een andere hoek te bekijken. Hieronder enkele basisregels die tijdens de wedstrijden gelden. Alle clubs maken tijdens deze periode gebruik van ouders die scheidsrechter zijn dus voor iedereen is het nieuw. Als jullie fluitjes nodig hebben laat het Valerie weten.
    Na veel gepuzzel is er een wedstrijdschema opgesteld welke hieronder worden weergegeven.

    Omdat er geen andere U7G, U9G en U14G teams waren is er in overleg besloten om de U7G in te delen in de U8G, van de U9B en U9G een Mixx team te maken alsook van de U14B en U14G een Mixx team te maken. Mocht een wedstrijd niet door kunnen gaan om welke reden dan ook dan vragen we jullie (manager) zelf contact op te nemen met de manager van de tegenstander, deze telefoonnummers vindt u verderop . Bij een afgelaste wedstrijd ook graag een berichtje in de coach app.

  • Kalender