• Lidgelden

  De lidgelden voor het seizoen 2023-2024 zijn vastgesteld op onderstaande bedragen.

  Het lidgeld omvat een bijdrage voor de Koninklijke Belgische Hockey Bond, verzekering, kosten voor trainingen en veldcompetitie, deelname in de (onderhouds-)kosten, nutsvoorzieningen en investeringen voor de ter beschikking gestelde infrastructuur en materialen. De wedstrijdshirts en broekjes/rokjes zijn ook mee opgenomen in het lidgeld. Uitgangspunt hierbij is dat de shirts, broekjes & rokjes 2 seizoenen gebruikt kunnen worden. Niet inbegrepen in het lidmaatschap zijn de eigen benodigde sportuitrusting, wedstrijdsokken of bijdragen voor tornooien e.a..

    

  Geboortejaar 2023-2024
  >2016 €210
  2015-2012 €265
  2011-2005 €285
  <2004 €325
  Trimmers €175

   

    Gezinnen waarvan meerdere spelers lid zijn van HCMM krijgen een korting.

   

  Let wel! Deze gezinskorting wordt toegepast op het totaal te betalen bedrag van de factuur en geldt alleen voor “spelende” leden.
  - voor 2 spelende leden 5%
  - voor 3 of meer spelende leden 10 %

  Beschik je over een UiTPAS? Geef ons dan zeker het nummer door voor de gemeentelijke tegemoetkoming in je lidgeld! (KLIK hier voor meer info)
  Als je lid wordt bij de club tussen 1 januari en 1 mei zal de helft van het lidgeld in rekening gebracht worden.

  Leden die het volgende seizoen niet meer wensen te hockeyen en/of onze vereniging willen verlaten dienen dit schriftelijk of per mail aan de penningmeester (penningmeester@hcmm.be) door te geven, en dit voor 30 juni.
  Bij opzegging van het lidmaatschap tijdens het seizoen of wegens schorsing zal er nooit een terugbetaling zijn van het lidgeld. Bij een opzegging na 30 juni blijf je het bedrag verschuldigd voor het volgende seizoen voor Bonds- en administratiekosten. De opzegging wordt per mail bevestigd en is pas daarmee definitief.
  Heeft u geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met het secretariaat op secretaris@hcmm.be
  Mededelingen aan coach, trainer of kapitein, die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht, zijn nooit een officiële opzegging!

  Mocht U vragen hebben over de factuur of de betalingswijze van het lidgeld dan vragen wij U om contact op te nemen met de penningmeester van HCMM
  (E-mail: penningmeester@hcmm.be )