• HockeyBelgium app

  De Hockey Belgium App is de mobiele applicatie van de Koninklijke Belgische Hockey Bond. Je gebruikt ze om het volledig hockeyseizoen van jezelf of je kind te beheren. De app download je in de app store of google play (Zoek op Hockey Belgium).

  De Hockey-app wordt verplicht gebruikt door ouders/spelers om hun aan- en afwezigheid op wedstrijden in te vullen. Je mag uiteraard ook de coach/teammanager op de hoogte brengen op een andere manier, maar je past het steeds zelf aan in de app. Ben je een bepaalde dag onbeschikbaar, dan kan je dit ruim op voorhand ingeven. Hou er wel rekening mee dat de uren van wedstrijden nog kunnen wijzigen.

  Zodra de coach/teammanager zeker is van het aantal aanwezigen op een wedstrijd, zal hij het wedstrijdblad vastleggen. Dit gebeurt meestal enkele uren voor de wedstrijd. Vul dus zeker tijdig je status in. Eens een wedstrijdblad is vastgelegd kan je je aanwezigheid niet meer ingeven. Neem in dat geval rechtstreeks contact op met teammanager of coach.

  De app wordt ook gebruikt door:
  - Teammanagers, om de wedstrijdbladen in te vullen.
  - Scheidsrechters, om de uitslagen in te geven.
  - Het bestuur, om berichten of last minute updates te versturen (gebeurt ook via andere kanalen).

  Om de app maximaal te benutten heb je een account nodig. Deze krijg je automatisch na inschrijving. Je login is het eerste emailadres waarmee je de inschrijving deed. Zodra je een login hebt kan je je status aanpassen en aanwezigheden ingeven. Je kan de app ook gebruiken met een niet geregistreerd emailadres, maar enkel om als fan info te raadplegen.

  Speel je zelf of heb je meerdere kinderen die hockey spelen, dan kan je met één account alles beheren.
  Heb je problemen met je account, raak je niet ingelogd, zie je niet de wedstrijden van jezelf of kind: Je kan CONTACT opnemen met ons voor meer info.

  Het meest voorkomende probleem is dat je de wedstrijden van je kind niet te zien krijgt. Mogelijke problemen:
  Je inschrijving is nog niet voltooid. Er is maw nog geen account voor je kind. 
  De account is OK maar je kind is nog niet toegevoegd aan het team.
  Neem contact op met ons:KLIK

  Je hebt een account aangemaakt, maar met een ander e-mailadres dan het gene waar je kind mee geregistreerd is. Maak een nieuwe account aan.
  Men heeft jou kind toegevoegd aan de juiste ploeg maar toch zie je geen verandering: log een keer uit en opnieuw in zodat de laatste “rechten” van toepassing zijn

  Status aanpassen:
  Als je correct bent ingelogd ga ja via het menu naar “persoonlijk” programma
  Klik op de juiste wedstrijd –W menu aanwezig -> geef aan aanwezig – weet nog niet - afwezig


  Meer info over de hockey app op de site van de KBHB: https://hockey.be/nl/competitie/hockeyapp/